Friskvårds Proffsen

-Vi är proffs på friskvård

 

Svensk klassisk Massage

Svensk Klassisk Massage 

Den svenska klassiska massagen är idag den mest utbredda massagestilen i västvärlden. Svensk klassisk massage framkom under 1800 talet då en svensk man vid namn Per Henrik Ling arbetade fram den massagestil som idag kallas för svensk klassisk massage.

 Tanken bakom var att efterlikna rörelserna som finns inom gymnastiken och även andra träningsstilar. På detta sätt kan vi stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna samt skapa en bättre balans mellan musklerna och skelettet.

De rörelser som främst används i den svenska klassiska massagen är gnidningar, strykningar och knådningar. Dessa rörelser används i varierande intensitet och på varierande djup för att komma åt de olika lager av muskler som vi har.

 Vi bestämmer tillsammans upplägget på behandlingen så att den passar dina behov och önskemål på bästa sätt. Alla personer är olika, det är därför viktigt att utföra en behandling som passar individen.   

Avslappningsmassage

En mjukare och lugnare massage stil för din avslappning. vi går inte in lika mycket på djupet utan arbetar mer med långa svepande strykningar för att få dig att bli lugn och komma ner i varv.