Friskvårds Proffsen

-Vi är proffs på friskvård

 

Om oss 

Vi som driver Friskvårds proffsen i Norrköping heter Johan Nyberg & Martin Andersskog och vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av friskvårdsbehandlingar, för att ge dig de bästa förutsättningarna att komma vidare i ditt tillstånd eller i din träning.

Vi är flera som hyr in oss på Friskvårds Proffsen & alla har sina egna företag och inriktningar inom friskvård. För att läsa mer om vilka som finns hos oss kan du trycka på namnen till höger. 

Vi siktar mot att ha stor tillgänglighet och bra kvalité på såväl behandlingar som den service du får vid ett besök hos oss.    

Friskvårds Proffsen hittar du i fräscha lokaler på St Persgatan 75, med perfekt läge i centrala Norrköping. 

Friskvårdsproffsen erbjuder svensk klassisk massage, idrottsmassage, akupunktur, personlig träning, andningsterapi, kostrådgivning samt coachning.  

Vårt team

 Våra terapeuter är proffsiga och du kan vara säker på att de innehar de utbildningar och certifieringar som krävs för att kunna utföra behandlingar av högsta kvalité. Vi lägger stort värde vid service både vad gäller behandlingar och personligt bemötande vid ett besök hos oss på Friskvårds Proffsen.